Deze week nodigen Rik en Violette elke avond iemand uit om live in de studio te komen zingen. Iedereen die komt optreden is niet zomaar bezig met muziek, maar deelt zijn of haar talent online.
Singer-songwriter Michael Asnot mocht de spits afbijten. Hij deed dat met een krachtige cover van Treat You Better. Overtreft hij Shawn Mendes? Bekijk het filmpje hieronder en oordeel zelf.

Vriendinnen Alosja en Marieke maakten een Top 40 mashup. Alle muziek die je op een hele avond wilt horen, neergekookt tot één nummer!

Emiline kan je tegenkomen op sociale media en YouTube. Deze keer stond ze bj Rik en Violette in de studio. Ze had een zelfgemaakte backingtrack mee die vriend en vijand met verstomming heeft geslagen!Het Nederlandse duo (dat ook een liefdeskoppel vormt) Suzan en Freek brachten hun prachtige versie van Don't Let Me Down. Ze beginnen met deze single populair te worden in zowel binnen en buitenland, het was dan ook logisch dat ze bij Rik en Violette in de studio stonden! (Ze speelden ook een cover van Hold On, die kan je hier vinden)


Als laatse mocht Falke een nummer brengen van Daughter. Ze koos er voor om een heel mooie en breekbare versie te brengen van Run!Wil jij ook eens het beste van jezelf komen geven bij Rik en Violette in de studio? Klik dan hier!