Spotify heeft z'n eindejaarslijstjes verspreid. Elk jaar berekenen ze de meest gestreamde artiesten, songs en albums. Grote winnaar: Ed Sheeran.

Ed Sheeran is de meest gestreamde artiest op Spotify aller tijden. Dit jaar alleen al werden zijn songs wereldwijd in totaal 59 miljoen keer gestreamd. En sinds de start van Spotify al meer dan 3 miljard keer. Waanzin. Hij neemt daarmee de fakkel over van Eminem.

En ook in België houden we van Ed want ook bij ons is hij de meest gestreamde artiest.

Wereldwijd en ook in ons land werd Lean On van Major Lazer het vaakst beluisterd op Spotify. In ons land vervolledigen Cheerleader van OMI, Uptown Funk van Mark Ronson, Firestone van Kygo en See You Again van Wiz Khalifa de top 5.

Lost Frequencies is in België de absolute winnaar. Niet alleen staat z'n hit Are You With Me bovenaan in het lijstje van meest gestreamde songs (en trouwens ook op nummer 22 wereldwijd), hij is ook de meest gestreamde artiest in België. Oscar & The Wolf, Stromae, Dimitri Vegas & Like Mike en Tourist LeMC staan ook in de top 5.

Wil jij Lost Frequencies live aan het werk zien? Vrijdagavond 4 december draait hij op de Que Pasa Party in Hasselt ten voordele van Rode Neuzen Dag. Tickets koop je hier.