Tijdens de vorige twee edities van Tomorrowland, het populaire dancefestival in Boom, konden bezoekers vrijwillig 'pearls', de unieke munt van het festival, doneren aan de Love Tomorrow Foundation. Deze stichting zet zich in om kinderen overal ter wereld ruimte te geven om creatief met muziek bezig te zijn. 

Felix de Laet, aka DJ Lost Frequencies, kreeg lucht van dit project en sprong meteen mee aan boord. 

Dankzij de financiering van de Tomorrowlandbezoekers is de eerste school voor Love Tomorrow Music & Arts School geopend in Sekha, een klein bergdorpje in Nepal. Er is plaats voor 300 leerlingen die zowel de moderne als de traditionele Nepalese instrumenten kunnen leren bespelen. 

Felix herkent zijn eigen verhaal hierin. "Ikzelf heb thuis alle kansen gekregen en er was ook tijd en ruimte voor creativiteit. Dat heeft zich bij mij geuit in het maken van muziek en leren bespelen van instrumenten. Zonder die kansen was ik nooit muzikant geworden. Ik vind het fantastisch dat de kinderen hier in Sekha nu die kans ook krijgen!", vertelt hij.

De school werd geopend door Sophie Vangheel, stichter-voorzitter en algemeen directeur van CUNINA en Felix de Laet, die Tomorrowland en de ‘People of Tomorrow’ vertegenwoordigde.

De Love Tomorrow Foundation hoopt in de toekomst nog meer scholen te openen op verschillende continenten.