De 56-jarige popdiva schuift alle geruchten over rivaliteit tussen haar en Lady Gaga van de baan.
Maandag deelde ze op Instagram een foto van Lady Gaga met over het gezicht een zwart net getekend. Hiermee verwijst ze naar de promotiefoto van haar album dat binnenkort uitkomt: Rebel Heart. Bij de foto van Gaga staat "Love this #rebelheart" en ze benadrukt het nog eens extra: "Ik zei dat ik van haar hou en dat meende ik! #livingforlove". Ze postte eerder ook al eenzelfde foto van Miley Cyrus.

In augustus lekte één van Madonna's nieuwe nummers en toen kwam de geruchtenmolen op gang. Het nummer heet Two Steps Behind en gaat over een copycat. Ze zingt: "Mijn recept stelen, dat staat je heel lelijk. Heb je wel goed opgelet? Je zult nooit mij worden. Je bent slechts een wannabe-me". Volgens een bron van Daily Mail ging die tekst over Lady Gaga.
Maar zowel Madonna als haar manager lieten weten dat dat helemaal niet waar is en dat er zeker geen sprake is van ruzie of jaloezie. Het nummer gaat niet over Gaga of iemand specifiek en ze wenst Gaga NIKS kwaads toe, liet de manager verstaan.
Madonna zelf voegde daar nog aan toe dat sommige mensen ruzies proberen te creëren tussen sterke vrouwen maar dat ze geen enkele andere vrouwelijke artiest iets slechts toewenst. "De wereld is groot genoeg voor ons allemaal!".

Het nieuwe album van Madonna komt officieel uit in maart 2015, nog even geduld dus!