Na een sabbatical van meer dan een jaar is Marco Borsato klaar om terug het podium op te kruipen. Hij houdt een clubtournee in verschillende zalen in België en Nederland. De première van de ‘Hef Je Glas Met Mij Tournee’ gaat door in de AB in Brussel op woensdag 24 november 2021 en doet ook De Roma in Antwerpen aan op zondag 19 december 2021. De ticketverkoop begint vrijdag 28 mei om 10u via livenation.be.

Marco's nieuwste nummer, 'Hef Je Glas', is op dit moment onze Repeat of Niet en ook met het nummer 'Een Moment' liet Marco Borsato al zien dat hij helemaal terug is. 

De zanger heeft er alvast zin in: “2020 was voor ons allen een roerig jaar. Ook voor mij persoonlijk, wat niet onopgemerkt is gebleven. Gelukkig heb ik nu de energie en het plezier weer teruggevonden in de muziek. Ik kijk er enorm naar uit om weer op te treden en mijn fans te zien. Door de samenwerking met John Ewbank en Rolf Sanchez heb ik de smaak weer te pakken gekregen en na “Een Moment” vonden we het ook tijd om de remmen wat meer los te gooien, en dat is gelukt met “Hef Je Glas”. Door corona realiseer ik me ook hoe bijzonder het is om straks weer met zijn allen te kunnen genieten van livemuziek. Ik kan niet wachten om met jullie te proosten!”