Woensdag vertrekken Sean en Marcia van The BSMNT met een groep winnende luisteraars naar Ibiza. Martin Solveig heeft hen uitgenodigd om samen met hem het partyseizoen te gaan openen. Om hem daarvoor te bedanken staat hij daarom centraal in Saturday Night Special.De afgelopen week hebben een heel pak luisteraars meegespeeld om met hun +1 naar Ibiza te mogen vertrekken.

Let Me Be Your + 1!


Martin helpt beginnende artiesten die hij zelf goed vindt om hun muziek de wijde wereld in te krijgen, maar ook grote namen zijn echt gebrand om met hem samen te werken. Madonna vroeg hem om haar 12e album MDNA te producen. Toen het management van Madonna Martin contacteerde geloofde hij niet dat het waar was, hij dat het een mopje was.
Martin staat echt op z'n artistieke vrijheid, daarom richtte hij z'n eigen platenlabel Mixture op en bracht hier ook verchillende singles op uit waaronder Heart Of Africa en Come With Me. In deze singles combineert hij dance met tradionele muziek. Op basis van die singles vroeg die andere Franse DJ, Bob Sinclar of Martin wou meewerken aan het Africanism project. Een project waar heel veel Franse dj's samenwerkten met Afrikaanse muzikanten.Martin Solveig is goed bevriend met Bob Sinclar. De twee zaten trouwens samen in de videoclip van het nummer Hello van Solveig. Ze spelen daarin een tennismatch op het tennisveld van Roland Garros. Ook de bekende tennisser Novak Dokovic heeft in die clip een rolletje.
Martin maakt altijd veel werk van z'n videoclips, ze zien er altijd indrukwekkend en heel kleurrijk uit. Soms werkt het proces bij hem omgekeerd. En heeft hij eerst het concept voor zijn clip en dan pas het nummer dat er bij past.Er is ook gloednieuw materiaal van Martin! Zijn nieuwe single Do It Right
Begin je de Ibizavibe al te voelen? Wil je eigenlijk nog wat meer?

Luister donderdag zeker naar The BSMNT live vanop Ibiza! Je kan alles volgen op je radio, Kanaal 39, snapchat en Qmusic.be!

Ow Yeah!