Wat is het Meneer Konijn Spaarpootje?

Het Meneer Konijn Spaarpootje is een spaarpot in de vorm van Meneer Konijn, de knuffel die vorig jaar de wereld rondreisde. Dit jaar zamelen we met de Meneer Konijn Spaarpootjes opnieuw geld in voor Kindergeluk vzw. Al het geld uit de Spaarpootjes wordt eind december verzameld en integraal overhandigd aan Kindergeluk vzw.

Alle info over hoe het geld eind dit jaar wordt ingezameld kan je binnenkort horen op de radio en lezen op Q-music.be.

Waar kan je een Spaarpootje kopen?

Op 1 juni, bij de start van het Meneer Konijn-jaar, verkochten Q-dj's en Bekende Vlamingen over heel Vlaanderen Spaarpootjes. Er werden 10.000 stuks voorzien, maar we hadden nooit gedacht dat die zo snel de deur zouden uitgaan. In 4,5 uur tijd waren alle Spaarpootjes uitverkocht.

Midden september kan je de Spaarpootjes kopen bij Delhaize.

Hoeveel kost een Spaarpootje?

Een spaarpootje kan je kopen voor 6 euro per stuk, één euro daarvan gaat rechtstreeks naar vzw Kindergeluk.

Kan ik een Spaarpootje bestellen?

Het is niet mogelijk om een Spaarpootje te bestellen.

Moet ik het Spaarpootje weer terug geven?

Neen, je mag je Spaarpootje houden. Eind december verzamelen we al het geld dat je ingezameld hebt. Het Spaarpootje is van jou.

Hoe geraakt het geld tot bij jullie?

Eind december zamelen we al het geld in. We sturen van 16 december tot 20 december onze Q-dj's langs in alle Vlaamse gemeenten. Heb je dus nu al een actie gepland, houd dan het geld bij in je Spaarpootjes. Later dit jaar contacteren we je nog om te vertellen hoe het geld ingezameld wordt.

Het afsluitdopje ontbreekt bij mijn Spaarpootje!

Bezorg ons je adres op meneerkonijn@q-music.be en we sturen je zo snel mogelijk een afsluitdopje.

Ik heb een dringende vraag!

Als je een dringende vraag hebt in verband met Meneer Konijn en je het antwoord niet vindt op onze website, mag je ons altijd mailen. Dat kan op meneerkonijn@q-music.be.