Wat Meneer Konijn losgemaakt heeft in Vlaanderen de afgelopen 3 jaar, is meer dan we er ooit van verwacht hebben. En dat heeft ons ook doen nadenken. Over hoe we het verhaal van Meneer Konijn nog beter kunnen maken. Daarom organiseren we nu geen inzamelactie in december, maar kiezen we ervoor om Meneer Konijn in 2015 opnieuw los te laten, met nog meer impact dan voorheen, met maar één doel: kinderen van bij ons die het moeilijk hebben, een hart onder de riem steken.

Wat het juist zal worden, daar komen we snel op terug, maar dat we jullie gaan nodig hebben, staat absoluut vast. Als je dus zin hebt om weer de handen uit de mouwen te steken, hou dat gevoel dan even vast tot volgend jaar!

Wat met acties die nu al lopen?

Iedereen die al een actie heeft georganiseerd of heeft gepland voor Meneer Konijn vragen we om ons de actie te melden/registreren via info@meneerkonijn.be.

Wat met geld dat opgehaald werd in tv-programma's?

Zowel het geld dat we via deze programma’s werd opgehaald als het geld dat via luisteraars werd verzameld wordt samen met de acties van 2015 integraal aan de Meneer Konijn-projecten overgemaakt waarin kinderen die het moeilijker hebben in Vlaanderen centraal staan.

Wat met geld dat al opgehaald is door vrijwilligers?

Laat ons weten wat je actie heeft opgebracht/registreer je actie via info@meneerkonijn.be en je ontvangt de nodige info van zodra onze plannen bekendgemaakt zijn.

Wanneer meer nieuws over het nieuwe Meneer Konijn-verhaal?

Word onze vriend op Facebook en luister naar Q-music om als eerste op de hoogte te zijn van zodra we onze nieuwe plannen uit de doeken doen.

Wat met het Spaarpootje dat we gekocht hebben?

Hou je centjes bij, we communiceren later hoe ze ingezameld worden.