Het zal je maar overkomen. Volledig op automatische piloot duik je 's ochtends de metro in op weg naar je werk. Sociaal contact is nog niet aan de orde, want de wekker verstoorde je geweldige nachtrust. Je probeert jezelf naar het perron te slepen en daar staan ze plots: twee vage types die Jolene van Dolly Parton coveren. Je stopt even om te luisteren, want één van de twee kan verdacht goed zingen (en je metro heeft ongetwijfeld toch vertraging). En wat blijkt? Jimmy Fallon en Miley Cyrus staan voor je neus! 

De twee doken namelijk volledig incognito de New Yorkse metro in om voorbijgangers te trakteren op een gratis concertje. De sfeer zat er alvast goed in en er werden die ochtend ongetwijfeld heel wat metro's gemist. Neem zelf een kijkje! 


WAT ALS JE 'SHAPE OF YOU' DOOR GOOGLE TRANSLATE HAALT?

Mails naar buitenlandse klanten, spreekbeurten in een vreemde taal,... Eén adres: Google Translate. Maar probeerde je al eens iets te vertalen naar een vreemde taal om de uitkomst ervan vervolgens terug naar de oorspronkelijke taal om te zetten? Indien niet, zeker proberen! Het eindresultaat is vaak hilarisch. 

Ook Jimmy kon het niet laten aan de slag te gaan met de vertaalmachine en haalde de lyrics van Ed Sheerans Shape of You door het programma. Dames en heren, hier zijn ze dan: Miley Cyrus en Jimmy Fallon met de Google Translate remix van Shape Of You!