Gisteren nog probeerde Sinead O'Connor goede raad te geven aan Miley Cyrus door een open brief te schrijven. Miley lacht alles vandaag op haar beurt weg, vergelijkt O'Connor met actrice Amanda Bynes en postte een foto van tweets die Sinead 2 jaar geleden de wereld instuurde over haar emotionele gezondheid.

Sinead op haar beurt reageerde opnieuw met een open brief waarin ze dreigt gerechtelijke stappen te ondernemen als Miley de tweets niet meteen verwijdert. "Het is een schande dat je reageert op die manier op iemand die om je geeft en het beste met je voor heeft," antwoordde O'Connor. "Door zo te reageren lach je met Amanda en mij en met onze psychische problemen en het feit dat we er hulp voor zochten."

Waarop Miley opnieuw reageerde met een foto waarop Sinead een foto verscheurt van de paus op. Miley plaatste er de tekst bij "Sinead, ik heb geen tijd om een open brief voor je te schrijven, want ik presenteer Saturday Night Live en treedt er ook op. Dus als je me wil ontmoeten en zin hebt om te praten, hoor ik het wel in je volgende brief. :)"

Hier hebben we het laatste nog niet van gehoord ...