Vandaag is het de beurt aan Milow in Saturday Night Special.

Milow heet op zijn paspoort gewoon Jonathan Vandenbroek, nam in 2006 zijn debuutalbum op en deze week verscheen zijn nieuwste en vijfde album. Er staan heel wat singles op zijn naam, hij heeft de afgelopen jaren ook heel wat getourd.


In 2007 scoorde zijn eerste single geweldig goed, You Don't Know.


Al snel volgde Dreamers and Renegades.Zijn legendarische cover van 50Cent, Timberlake en Timbaland.De gevoeligere Milow: Out Of My Hands.In 2011 verscheen zijn nummer You & Me (In My Pocket).Van hetzelfde jaar Little In The Middle.In 2014 kwam hij met nieuw materiaal waaronder We Must Be Crazy.Zijn duet met Emma Bale verscheen vorig jaar Fortune Cookie.Zijn gloednieuwe single Howling At The Moon.Selah Sue heeft gedeeltelijk haar carrière te danken aan Milow. Toen ze 17 was, trad ze op als jongste en enige vrouwelijke artieste tijdens een Open Mic-avond. Milow organiseerde die avond en vroeg haar meteen om op te treden als zijn voorprogramma.

Milow maakte ook eens een cover van haar single Crazy Vibes.In 2004 haalde Milow de finale van Humo's Rock Rally. 2 jaar later, in januari 2006 bracht hij z'n eerste full album uit: The Bigger Picture.

In datzelfde jaar, in 2006 dus, heeft Milow ook een prachtige Engelstalige cover gemaakt van één van Vlaanderens mooiste nummersOok van Drop It Like It's Hot van Snoop Dogg maakte hij een cover.Voor Rode Neuzendag kwam hij op bezoek, samen met Emma Bale.In de loop van de jaren heeft Milow trouwens al met heel veel leuke artiesten het podium gedeeld… Zo werd hij een paar jaar geleden door Jack Johnson uitgenodigd om in Oostenrijk samen een soort mash-up van Breakdown en Little In The Middle te brengen.Andere artiesten coverden hem ook. Zo ook Milo Meskens, hij bracht in The BSMNT een versie van Little In The Middle.