Het gaat lekker met de Nederlandse Mr. Probz! Zijn hit Waves (in de Robin Schulz-remix) gaat nog steeds de grenzen over en z'n nieuwe single Nothing Really Matters belooft diezelfde weg op te gaan. Alleen gaat dit bij de grens van de Verenigde Staten een beetje moeizaam.

Mr. Probz wil met een promotietour ook Amerika bezoeken, maar de ambassade werkt niet bepaald mee. Hij zou namelijk vanwege zijn strafblad geen werkvisum krijgen om daar op te treden.

"We werken hard aan een oplossing. Moeten veel documentatie overleggen, formulieren opnieuw aanvragen. Allemaal papieren die tijdens die brand verloren zijn gegaan," vertelt hij. Bij een brand in zijn huis, vorig jaar in mei, verloor de zanger zowat al zijn bezittingen.

De 30-jarige zanger gelooft dat het allemaal wel goed komt, maar kijkt toch weer terug op zijn verleden. "Ik heb al heel wat vechtpartijen achter en als ik daar nu op terug kijk, had ik die anders kunnen aanpakken. Het is wat het is, elke beslissing die je in je leven neemt zet weer een nieuwe keten in werking. Alles bij elkaar heeft die weg me hier gebracht."