Beyoncé's vader Mathew Knowles werkt aan een musical over Destiny's Child: "Survivor: The Destiny's Child Musical"! De show is in de maak en zijn doel is om volgend jaar in première te gaan in Beyoncé haar thuisstad, Houston, Texas. Dat is ook de plaats waar het allemaal begon voor Beyoncé, Michelle en Kelly.

Het verhaal zou verteld worden vanuit Mathew Knowles zijn perspectief, gezien hij manager was van het trio en ook van Beyoncé doorheen een groot stuk van haar carrière. "De bedoeling is om een stukje van het gordijn op te lichten als vader, echtgenoot en manager in de muziekbusiness. De meisjes hun droom najagen ging niet zonder vallen en opstaan, dat wil ik laten zien!"

Wij zijn vooral benieuwd naar de lading muziek die gepaard gaat met dit verhaal. Van 'Survivor' tot 'Bootylicious', hopelijk zitten alle hits erin!

Na de première zou de show op Broadway en in Londen moeten belanden. Er is zelfs sprake van een wereldtour, dan hebben we zeker kans om dit pareltje mee te pikken, HIT ME!