Vrijdag is The Voice Kids-dag! Ziehier de hoogtepunten van de tweede Blind Auditions op een rijtje!

De 14-jarige Gala deed iedereen even stil worden met haar versie van 'Don’t Know Why' van Norah Jones. De coaches waren zo in de wolken van Gala haar stem dat ze zelfs om haar begonnen te bekvechten. Sean deed zelfs de uitspraak: "Jij bent een persoon waarvoor ik een nummer zou willen schrijven!". Daar kon Gala natuurlijk geen nee tegen zeggen en dus koos ze voor onze favoriete coach Sean! Yes! ?


Het was voor Nabil de eerste keer dat hij op een podium stond, ook al zingt hij al 7 jaar. Hij wist de coaches meteen te overtuigen met zijn versie van 'Price Tag'. De 13-jarige ging helemaal los op het podium én verblufte iedereen met zijn fenomenale stem! Goed gedaan, Nabil! 


Zita is net zoals haar papa superfan van Billie Eilish. Haar auditie deed ze met het liedje 'the end of the world'. Haar familie stond heel erg trots mee te supporteren van aan de zijlijn. En ja hoor, ook Zita wist Sean te overtuigen om in zijn team te komen!


En dan heb je nog Jill. Als er een prijs voor schattigheid bestond, was die al meteen weggekaapt door dit 9-jarige zangtalentje. Met 'Porselein' van Yasmine, verovert ze de harten van maar liefst drie van de vier coaches! ❤️️


Naast de Blind Auditions zijn er nu ook nog extra The Voice Kids sessies! Elke week neemt één van de coaches twee nummers op, samen met één van hun talentjes. Als eerste aan de beurt? K3 en Chaya met 'Umbrella' van Rihanna! 


Met Elisabeth kozen ze ervoor om 'Believe' van Cher te coveren: