Vrijdag, muziekdag! Coldplay, Emma Bale, MacklemoreCalvin Harris, Demi Lovato,... Allemaal kozen ze vandaag uit om nieuwe muziek uit te brengen. En er zitten echt wel een aantal pareltjes tussen. Here we go! 

Volgende week staan ze twee keer voor een uitverkocht Koning Boudewijnstadion: Coldplay! En om de fans warm te houden, besloten Chris, Jon, Will en Guy vandaag het rustige All I Can Think About Is You te droppen. Naar onze mening het perfecte nummer om bij weg te dromen op een zwoele zomernacht. Zonsondergang kijken en genieten maar!


Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean en Calvin Harris in dezelfde studio? Dat kan niet anders dan een tópplaat opleveren, toch?! Calvin Harris' nieuwe Feels is een zomerse discoplaat waarbij stilzitten haast onmogelijk wordt. Wij krijgen alvast enorm veel zin in zon, zee en... cocktails! 


Demi Lovato is back! Na haar single Promises met Cheat Codes lijkt ook haar nieuwe nummer Instruction een hit te worden. Ze dook dan ook in de opnamestudio met Jax Jones, die ene van You Don't Know Me. Wat vinden jullie van hun samenwerking?


Nieuwe muziek van MacklemoreGlorious! De Amerikaan werkte deze keer niet samen met Ryan Lewis, maar wel met de bevallige Skylar Grey. En dat resulteerde in het nummer Glorious, een schijf waarvan de intro ons een beetje doet denken aan zijn Can't Hold us uit 2013. 


Ook Nieuw-Zeelandse Ella Yelich-O’Connor, Lorde voor de vrienden, zit niet stil op muzikaal vlak. Met haar nieuwe plaat Melodrama belooft de vrouw achter Royals en Pure Heroine opnieuw hoge toppen te scheren. Het nieuwe album kreeg zelfs vier (!) sterren van Rolling Stone Magazine. Daaamn!


Last, but not least: talent van eigen bodem! De MTV Best Belgian Act Emma Bale heeft een gloednieuwnieuw nummer uitgebracht, getiteld Curaçao. "Don't run into the water to become someone other", zingt Emma de zomer tegemoet. Wat denken jullie van deze exotische schijf?