Nicki Minaj staat op zondag 22 maart 2015 met The PinkPrint Tour in Paleis 12 in Brussel. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 12 december om 9u.

Van underground rapster tot fashionicoon en gevierde popster: Nicki Minaj heeft het helemaal voor elkaar. Met de singles Starships en Anaconda mag de extravagante zangeres wereldwijde hits op haar naam schrijven.

2014 is een bijzonder mooi jaar voor Minaj: zo scoorde ze een dikke hit met het nummer Bang Bang dat ze samen met Jessie J en Ariana Grande heeft opgenomen, stootte ze Michael Jackson van de troon met het aantal noteringen in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en mocht ze Beyoncé en Jay-Z vergezellen op hun On The Run-tour. Als kers op de taart brengt ze dit jaar ook nog eens het langverwachte album The Pinkprint (waarop ook een duet met Beyoncé te horen is) uit. Het jaar 2015 ziet er ook al veelbelovend uit, want Nicki kreeg twee Grammy Award-nominaties: haar single Anaconda kan de prijs voor ‘Best Rap Song’ winnen en Bang Bang zit in de running voor ‘Best Pop Duo/Group Performance’.