'The Masked Singer' is al een wereldwijde tv-hit en komt nu ook naar Vlaanderen. Niels Destadsbader zal het programma waarin celebrity's - verstopt achter maskers - tv-hits brengen presenteren. Hij wordt daarbij vergezeld door een co-host, maar wie dat is, komen we pas vanavond te weten. 

De show komt nog dit voorjaar op VTM. BV's zullen het al zingend tegen elkaar opnemen, de kijker krijgt de gezichten niet te zien. Pas wanneer hij of zij door het publiek naar huis wordt gestuurd, wordt zijn of haar identiteit bekendgemaakt. We weten dus nog maar één ding: fans van Niels Destadsbader hebben geluk, want hij zal alvast in élke aflevering te zien zijn. 

"Zelfs ik weet niet wie er meedoet", vertelt Niels aan Het Laatste Nieuws. "De voorbije maanden kreeg het programma een codenaam zodat er zéker niks kon uitlekken. En haast niemand van de productie mag de namen weten van wie er onder de maskers zit. Alles staat of valt met het mysterie van het programma. Het idee dat de kijker per ongeluk zijn favoriet naar huis kan sturen, is echt geestig. In het buitenland is dit format al een groot succes. Ik ben benieuwd wat Vlaanderen er straks van gaat vinden.”