Nathalie Meskens, Niels Destadsbader, Sean Dhondt, Jonas Van Geel én Koen Wauters zingen ‘Heel mijn hart’, het nieuwe Clouseau-nummer, opnieuw in voor Rode Neuzen Dag.

Koen Wauters schreef het nummer speciaal voor zijn twee kinderen. Met deze song wil hij zijn onvoorwaardelijke liefde en steun voor zijn eigen zoon en dochter uitdrukken.   


Koen Wauters: “Kinderen hebben, maakt je kwetsbaar. Als ouder wil je er voor zorgen dat ze door het leven dansen, terwijl je weet dat het absoluut geen evidente tijden zijn om op te groeien. 'Heel Mijn Hart' is voor mij een heel persoonlijke boodschap aan Zita en Nono, maar ik denk dat het liedje herkenbaar is voor heel veel ouders. Net zoals velen onder hen hoop ik dat ze bestand zijn tegen alle druk. Ik roep bij deze alle ouders op om hun kinderen ook nog eens stevig vastpakken als ze 'Heel Mijn Hart' op de radio horen.”


Omdat hij die boodschap niet alleen wil overbrengen aan zijn eigen kinderen, maar aan alle jongeren, wilde Koen 'Heel Mijn Hart' graag opdragen aan Rode Neuzen Dag. De vierde editie van Rode Neuzen Dag zet zich dit jaar immers in om alle jongeren in Vlaanderen mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken, onder het motto #generationstronger.