Nielson, bij ons bekend van zijn hits 'Sexy Als Ik Dans' en 'IJskoud', deelt op zijn Instagram een foto waarop hij huilend te zien is. "Of ik nou een goede of een slechte dag heb; zo zien mijn avonden/nachten er de laatste tijd uit.

Ik doe mijn best. Samen met de mensen om me heen. En we maken echt wel stappen. Maar die stilte aan het einde van de dag... die gaat nooit wennen denk ik. Weet ook niet waarom ik dit deel, maar waarom ook niet. In jullie timelines staan vast genoeg berichten van mensen die blij zijn. Of in ieder geval doen alsof.

Doen alsof.. heb ik ook veel over nagedacht de afgelopen weken. Dat doe ik niet meer. Zonde van m’n tijd.

Morgen duik ik mijn hokkie weer in. Ga ik proberen weer wat te maken van mijn gedachten. Muziek maakt het zachter. Zelfs nu. Dat is wel bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn. Zo sluit ik af voor nu."

Eerder deelde hij ook al: "2020 is een klootzak voor veel mensen. Laten wij daar dan de tegenhanger van zijn. Wees lief. Zoveel je als je kan."

Dat Nielson dit deelt, vinden wij erg moedig. We willen Nielson en alle mensen die dit ook ervaren een hart onder de riem steken. 


Heb je zelf nood aan een babbel? Dan kan je steeds onder andere hier terecht.