Het grootste will they/won't they-koppel van de muziekwereld kan het nu echt niet meer ontkennen. Drake en Rihanna zijn zo verliefd als wat!

Eerder deze week was er nog een beetje onduidelijkheid, want terwijl Drake openhartig z'n liefde verklaarde aan Riri op de MTV VMA's....

... hield Rihanna zelf de boot af. Beetje pijnlijk als jij je (bijna-)liefje wil zoenen en zij je romantische intenties afblokt met een zedig kusje op de wang.


Drake gaat voor een romantische kus, maar BadgirlRiri houdt het liever braaf.


Maar nu is hun geheim definitief naar de haaien. Niet alleen hielden Rihanna en Drake het backstage een stuk minder zedig, de twee gingen ook al op romantische date en vlogen samen naar Miami. Nu hebben fans ook nog eens een nieuwe tattoo gespot op Drake's arm, en ook Riri heeft nieuwe inkt op haar lijf. Dat kan geen toeval zijn, zeker niet als je weet dat de tortelduifjes exact dezelfde tatoeage hebben laten zetten.

Camo shark for my dear friend @badgalriri Also... I just found out you can zoom on IG- enjoy :)

Een foto die is geplaatst door Bang Bang (@bangbangnyc) op


Officieel hebben de twee hun relatie nog steeds niet bevestigd, maar ze lijken hun liefde niet meer te kunnen of willen verstoppen. Zo zoenden ze tijdens een concert van Drake even op 't podium. Volgens de celebritybladen Entertainment Tonight, People en TMZ zijn Drake en Rihanna trouwens al een poosje samen. Ze doken eerder al samen de studio in en de vlam zou zijn overgesprongen tijdens het maken van de single 'Work'. De tattoo die hun liefde voor elkaar bezegeld zou een verwijzing zijn naar een knuffel die Rihanna kreeg van Drake tijdens hun eerste date. Schattig!