Jolien kreeg vanmiddag speciaal bezoek in de studio van niemand minder dan Olga Leyers!

Olga kwam niet met lege handen naar het Q-Beach House in Oostende: ze had nieuws! Ze kondigde aan dat ze vanaf september deel zal nemen aan het programma 'Beat VTM'... bij VTM. 

In het programma zal 'Team VTM' met Nathalie Meskens, Koen Wauters, Guga, Kürt Rogiers en Olga aan het roer de uitdaging aangaan met onbekende Vlamingen om een compleet nieuwe discipline aan te leren.

“Ik hoop dat ik een niet voor de hand liggende taal moet leren of zo, een mentale uitdaging zou leuk zijn. Fysiek gechallenged worden, daar sta ik zeker ook voor open. Maar ik ben wel eerder het type van de explosieve kracht, zoals het boksen. Want iets waar je veel uithoudingsvermogen voor nodig hebt, zoals een marathon, is andere koek. Een creatieve uitdaging ga ik ook niet uit de weg. Al is mijn fijne motoriek heel slecht, dus hopelijk laten ze me niet miniatuurschilderen. Ik laat me alleszins totaal verrassen. Ik hoop alleen dat niemand me uitdaagt om iets te doen met katten, want daar ben ik allergisch voor.” zei ze al lachend bij Jolien in de studio.

Door wie ze uitgedaagd zal worden en in welke discipline, dat kom je te weten in de kick-offaflevering van 'Beat VTM' in september.

Dat wordt afzien! Succes Olga! :D