Het had niet veel gescheeld of One Direction had als een band met vier leden door het leven gegaan. In de eerste weken van hun bestaan, was Zayn Malik bijna uit de groep gegooid. Dat onthult Liam Payne op de persconferentie voor hun film This Is Us.

In 2010 deden Harry, Liam, Zayn, Louis en Niall solo auditie voor X Factor, maar werden samengebracht en mochten alleen als groep door naar de volgende ronde.

Liam vertelt: "De eerste week dat we samen kwamen was het allemaal wat raar om mensen samen te brengen voor de repetities. Tot de dag van vandaag kost het moeite om Zayn uit bed te krijgen."

Morgan Spurlock, de regisseur van de film, voegt er aan toe: "Weet je nog dat hij niet op kwam dagen en jullie hem wilden ontslaan?" Gelukkig gebeurde dat niet en ging de groep met z'n vijven verder.

This Is Us wereldpremière

Maanden moesten we er op wachten, maar eindelijk is het zover: de One Direction-film This Is Us gaat in wereldpremière! Vanavond om 18u onze tijd wordt idereeen verwacht op de rode loper in Londen. Wie er niet bij kan zijn, hoeft niets te missen!

Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis hebben aan al hun fans gedacht en geven hen de kans om het hele gebeuren te volgen via hun website. Klik op deze link om alles te volgen!