One Direction brengt dit jaar niet één, maar twee boeken uit! Fans kunnen smullen van het verhaal van Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan en Liam Payne in een autobiografie. Eind dit jaar verschijnt nog een boek met de titel One Direction: Official Annual 2015. In dat jaarboek vind je nog meer foto's en achter de schermen-verhalen.

"Het brengt de fans nog dichter bij de band dan tot nu toe het geval was."

excuses

Liam heeft zich deze week nog verontschuldigd bij zijn fans. Hij postte eerder een foto van zichzelf op de rand van een 100 m hoog gebouw. Fans die Liam al zagen springen, schreeuwden het online uit. Liam verontschuldigde zich voor zijn onverantwoordelijk gedrag en riep fans op om zeker niet hetzelfde te doen.

Verder riep het 1D-lid zijn fans op om zijn huis niet meer te bezoeken. Door foto's die zijn vrienden online postten op Twitter en Instagram achterhaalden enkele van zijn fans waar hij woont. Dat bericht deed snel de ronde en nu vraagt Liam om niet meer aan zijn deur te staan wachten. "Ik wil zoals iedereen mijn appartement kunnen verlaten."