Gisteren werden in Glasgow de MTV EMA's uitgereikt. In een bomvol stadion praatte Nicki Minaj de show aan elkaar en volgden de liveoptredens elkaar op.

Hoewel Ariana Grande met de EMA voor beste song mocht gaan lopen, was One Direction de grote winnaar. Zij mochten de prijs voor Biggest Fans, Best Live en Best Pop mee naar huis nemen.

Ariana nam later nog Best Female in ontvangst. Katy Perry kon er helaas niet bij zijn, maar nam de EMA's voor Best Look en Best Video in ontvangst in de backstage van haar Australische tournee.

Presentatrice Nicki Minaj nam de EMA van Best Hip Hop mee naar huis, maar viel toch vooral op met haar aparte outfits. Ze toonde zich in maar liefst tien verschillende outfits op het podium.

Justin Bieber viel dit jaar opnieuw in de prijzen, hij kreeg net als vorig jaar de award voor Best Male. 5 Seconds of Summer kreeg twee beeldjes mee naar huis: Best New en Best PUSH.

Calvin Harris kreeg dit jaar de award voor Best Electronic, de andere awards waren voor Linkin Park (Best Rock), Thirty Seconds To Mars (Best Alternative), Enrique Iglesias (Best World Stage), Bibi Zhou (Worldwide Act). Ozzy Osbourne kreeg er tot slot nog eentje voor zijn hele carrière.