Op 23 juli 2010 werden 5 doodgewone jongens door Simon Cowell tijdens The X Factor samen in een band geplaatst. One Direction scoorde de ene hit na de andere, fans gingen he-le-maal wild

Vandaag, exact zeven jaar later, vieren de fans het jubileum van de band. 


De band gaat nooit stuk

Eind 2015 kondigde de band een pauze aan. De boekskes stonden vol met titels die wezen op een naderende split. Nochtans bleven de boys hun fans geruststellen met de ene bevestigende woorden na de andere. 

Image result for promise louis tomlinson tweet

Ondertussen zijn de mannen nog altijd 'on break'. Of en wanneer die zal opgeheven worden, blijft een groot vraagteken. Elk groepslid heeft ondertussen een drukbezette persoonlijke agenda. 

Iedereen solo

Zayn, die de band al van 25 maart 2015 verlaten had, is goed op dreef. Zijn debuutsingle Pillow Talk was een schot in de roos. 

Niall schoot tijdens de pauze ook direct in gang. Die heeft ondertussen een stevige hit te pakken met Slow Hands, en maakte onlangs zijn eerste solotour bekend (België staat jammer genoeg niet op zijn lijstje ?). 

Zowel Louis en Liam werden papa van een kindje en lieten ook eigen nummers op de wereld los. Heb je Louis' nieuwste al gecheckt? 

Harry Styles doet het voorlopig het best. Naast zijn kanjer van een debuutsingle 'Sign of the Times', zien we hem tegenwoordig ook op het witte doek in Christopher Nolans Dunkirk, die sinds deze week in onze zalen speelt. In 2018 kunnen we hem zelfs bewonderen in ons Sportpaleis

En nu?

Vandaag vieren de fans 7 jaar One Direction, al is het onzeker of we ze nog echt als een band kunnen omschrijven. Komaan jongens, waar blijft die reünie? ??

Directioners die zin hebben in een stevig potje huilen, moeten zeker onderstaand filmpje eens bekijken. Torn was het eerste nummer dat ze ooit samen brachten. Enkele weken voor de start van hun pauze besloten ze de cover nog eens te brengen. Een fan mengde de versies van 2010 en 2015, prachtig om te zien!