Heeft de verveling je in deze eerste week van de kerstvakantie al te pakken? Dan kan je nog steeds tickets kopen voor het online theaterstuk 'De Kerstmoord'. Het theaterstuk draait rond een assisenzaak waar je zelf op het einde jouw oordeel mag vellen of de verdachte schuldig is of niet. Het is alsof je in een levensecht Cluedo-spel zit. Je krijgt daarbij heel wat bekend volk op je scherm, zoals Karen Damen, Leah Thys, Wim Opbrouck en ook Kürt Rogiers doet mee.

"Nu mensen niet meer naar het theater kunnen, brengen wij het theater naar het publiek", vertelt Kürt bij Marie Monballiu. "We dachten: Wat als we nu eens een proces online doen? Het publiek kan het proces meevolgen en beslissen of de verdachte schuldig is of niet."

Het proces is al sinds maandag 21 december bezig en duurt nog tot 31 december. Je kan er nog steeds tickets voor kopen en de vorige afleveringen herbekijken via www.assisenonline.be. "Ondertussen zijn er al meer dan 8000 mensen die het proces volgen!" Een ticket kost 15 euro.