Pharrell Williams en will.i.am hebben hun ruzie om de merknaam I Am Other bijgelegd. De zangers hebben besloten om een overeenkomst op te stellen. Over de exacte afspraken doen beide partijen geen uitspraken.

Pharrell gebruikt de naam I Am Other o.a. om zijn kleding te verkopen. Toen hij de merknaam officieel wilde laten registreren, maakte will.i.am bezwaar. Die vond dat de naam te sterk lijkt op die van zijn bedrijf, I.Am.Symbolic.

In juli spande Pharrell een proces aan waarmee hij duidelijkheid wilde. Ook gaf hij aan dat zijn merknaam I Am Other niets te maken had met het bedrijf van will.i.am. "De merknaam I Am Other betekent 'ik ben iets anders'", schreef Pharrell. "Het betekent in elk geval niet 'ik ben Will'."

In een tegenclaim zei will.i.am dat Pharrell wel vaker losjes omgaat met bestaande merknamen. Hij noemde diens platenlabel Star Trak Entertainment als voorbeeld. Vorig jaar liet Pharrell al weten de hele zaak eigenlijk te gek voor woorden vindt en dat hij de zaken liever gewoon uitpraat.