P!nk verwijderde een foto van zichzelf met haar kinderen op Instagram, omdat ze geschokt is door de reacties erop. “Er is iets ernstig mis met jullie”, zegt de zangeres.

Ze postte een vakantiefoto van zichzelf met dochtertje Willow en zoon Jameson op haar Instagram. Er kwam heel wat reactie op de foto over haar zoontje, dat alleen een T-shirt droeg en dus geen broek aanhad. De zangeres verwijderde de foto en postte hem opnieuw, al tekende ze ditmaal wat strepen over de edele delen van haar zoontje en voegde ze er een deze tekst aan toe: 

“Er is iets ernstig mis met enkelen van jullie. Commentaar geven op de penis van mijn zoon? Over besnijdenis? Serieus? Zoals elke normale moeder op het strand had ik niet gemerkt dat hij zijn zwemluier had uitgedaan. Ik heb de foto verwijderd omdat jullie degoutant zijn. Nu zet ik de reactiemogelijkheid af en schud ik mijn hoofd voor de staat van sociale media en keyboard warriors. De negativiteit die jullie in de levens van anderen brengen. Er is echt iets ernstig mis met jullie. Hier is een foto van een pelikaan die we duidelijk gevangen en misbruikt hebben voor we de penis van een baby voor zijn gezicht hebben laten slingeren.”