Gisteren bracht P!nk haar kinderen, Jameson Moon en Willow Sage, én hubby Carey Hart mee naar Hollywood, om daar op de Walk of Fame haar eigen ster in ontvangst te nemen, een van de grootste appreciaties die je kan krijgen als pop-, tv- of filmster. Ook haar mama was speciaal afgezakt naar Hollywood! 

De ster van P!nk bevindt zich naast die van Jackie Chan en Dwayne "The Rock" Johnson. 

P!nk grapte toen ze de award in ontvangst nam: "Dit is echt surreëel. Het is nogal wat als ik terugblik op de carrière waarvan ik er op één of andere manier in geslaagd ben die te hebben. Ik tekende mijn eerste platencontract 23 jaar geleden, en ik ben nog maar 23½ jaar oud, dus dat is echt crazy.?

Ze bedankte ook haar echtgenoot om zo geweldig te zijn én vertelde dat ze vroeger droomde van een eigen ster: "Ik verhuisde naar Venice Beach toen ik 19 was, en ik kende niets - of niemand. Ik kwam hier helemaal alleen naartoe en ik ging naar de Hollywood Boulevard om stripperslaarzen te kopen. Ik herinner me nog dat ik al die sterren zag en dacht: "God, ik hoop dat ik er ook ooit één krijg. En hier staan we nu." 

En er is NOG geweldig nieuws: P!nk kondigde ook nieuwe muziek aan. ? Over enkele weken verschijnt haar nummer "Walk Me Home", en in april komt er een volledig nieuw album, "Hurts To Be Human".