Vanaf 7 maart ontdek je op Qmusic de Top 500 van de 90's. Jij kan daar nog steeds op stemmen, maar dat is geen gemakkelijke opgave! Heb jij nog geen idee op wie je kan of wil stemmen? Misschien wil jij deze popgoden- en godinnen wel zien verschijnen in de lijst!

Buitengewone boybands

In de jaren '90 bestormden een bende boybands de hitlijsten. De hoeveelheden mannen in identieke pakjes en met perfect gesynchroniseerde choreografieën leek eindeloos. *NSYNC lanceerde Justin Timberlake, de Backstreet Boys paradeerden in wit maatpak over het scherm en Take That beleefde zijn glorieperiode voor Robbie Williams de deur achter zich dichttrok.

Ook Westlife, 5ive en Boyzone scoorden in de 90's en op Belgische grond kon elk tienermeisje de liedjes van Get Ready of Good Shape meelippen. Wat een tijden!Geniale Girlbands

De girlbands moesten in niets onderdoen voor hun mannelijke concurrenten. Ook hier waren er gekke outfits, synchrone pasjes en massahysterie. The Spice Girls zijn ongetwijfeld het meest memorabele voorbeeld van wijven met ballen in de 90's, maar ook All Saints, TLC en Salt-N-Pepa scoorden in de jaren negentig.Girl Power

Nog meer girl power kwam er in de jaren '90 van straffe solozangeressen. De twee grootste sterren konden elkaars bloed wel drinken. Christina Aguilera en Britney Spears waren in een continu gevecht om de eerste plaats in de hitlijsten, maar het leverde wel zalige muziek (en sappige roddels) op!Dikke fan van deze nummers? Lucky you, want ze staan allemaal in onze lijst! Wil je deze hits dus horen tijdens de Top 500 van de 90's, geef dan snel jouw favoriete nummers door!