Q heeft een Discord-server! 

Vanaf nu heeft Qmusic een eigen Discord server. 

Ken en heb je Discord al? Klik dan hier om lid te worden van Q.

Wat is Discord?

Discord is een gratis platform waar je makkelijk een community kan creëren. In het begin werd Discord vooral gebruikt door gamers, om makkelijk te communiceren tijdens het spelen. Intussen telt het platform meer dan 250 miljoen gebruikers. Het wordt gebruikt voor allerlei doeleinden. Van karaokeavonden, online workouts tot virtuele bruiloften. Mensen maken Discord-servers dus om te gamen, om samen te chillen en zelfs voor podcasts.  

Wat doet Q op Discord?

Op de Discord-server van Qmusic kan je makkelijk contact leggen met andere luisteraars, medewerkers en zelfs Q-DJ's. Wil je praten over lopende acties of heb je ideeën voor één van de radiorubrieken? Alles is welkom! Dat gebeurt in duidelijke categorieën, maar er is ook de algemene Q-chat.

Post bijvoorbeeld je maaltijd in elke-dag-een-onbekende-pot, deel met ons je onpopulaire-opinie of geef je mening over de Q-topschijf

Voel je je helemaal comfy? Kom dan eens langs in een spraakkanaal. Hier kun je eender wanneer deelnemen aan stem- en videogesprekken en je kunt net zo makkelijk weer stoppen.

Dit is nieuw voor mij! Hoe begin ik eraan? 

Dowload Discord op je pc, Mac of smartphone. Een account aanmaken is simpel. Je hebt enkel een e-mailadres en een naam of nickname nodig. Heb je dat gedaan? Klik dan hier om lid te worden van Q. Ga rustig op verkenning. Is er nog iets niet duidelijk? De andere leden zullen je graag helpen!