DJ en producer Diplo, die je kent van samenwerkingen met Major Lazer, Dua Lipo, Skrillex en nog vele andere wereldartiesten, is goed bevriend met de Jonas Brothers. Maar sinds woensdag heeft hij het Instagramaccount van de broertjes gehackt om er dan maar zelf foto’s op te posten. Is het een promostunt voor een nieuw nummer met Diplo? Zou kunnen. Maar de Jonas Brothers laten weten dat ze niet echt blij zijn met overname van grapjas Diplo. 

Zo ontvolgde Diplo iedereen behalve zichzelf, postte hij een foto van zichzelf in alleen een Calvin Klein-onderbroek met daarbij de tekst: “Calvin Klein, graag gedaan deze gratis promo.”:


Daarna postte hij nog een foto van de groep Hanson en schreef daarbij: “Vergeet nooit wie de originele Jonas Brothers waren.”: 

Dit bericht bekijken op Instagram
never forget the original jonas brothers. follow @diplo
Een bericht gedeeld door Jonas Brothers (@jonasbrothers) op


Op Twitter schreef een fan: “Of de Jonas Brothers zijn gehackt of ze houden net zoveel van Diplo als ik.” “Nee, zoveel houden we niet van Diplo, er wordt naar gekeken”, reageerden de broers vervolgens:


Ze reageerden ook op de post die Diplo op hun Instagramaccount heeft geplaatst. “Serieus, bel me even, dit is niet grappig”, liet Nick weten. Kevin schreef: “Dit was even leuk maar we hebben een show vanavond en we willen onze account terug.”

Na een reeks van grapjes, werd er uiteindelijk een teaser gepost voor een nieuw nummer dat morgen uitkomt: 'Lonely'. En ja hoor, ééntje met Diplo. Goede promo? Wij dachten van wel! 

Dit bericht bekijken op Instagram
lonely. 12am et
Een bericht gedeeld door Jonas Brothers (@jonasbrothers) op