Aaaah, de examens zijn (bijna) achter de rug, de verlofdagen ingepland, de dagen zijn op hun langst én op hun aangenaamst... Dat wil zeggen dat het Q-Beach House er weer is!

Ook dit jaar vind je ons de hele zomer op het strand van Oostende om er samen met jou een hééérlijke zomer van te maken!

Kom langs en geniet van een lekkere cocktail, sla een babbeltje met onze Q-dj's of proef van onze lekkere tapas.

Check ook

Waar moet ik zijn?

Je vindt het Q-Beach House op het strand van Oostende, tussen de Thermen en het Casino.

Ons vaste stekje bereik je via de dijk ter hoogte van de Kemmelbergstraat . Als je met de trein komt, wandel je tien minuutjes op de dijk en dan kom je ons vanzelf tegen.

Wanneer?

Het Q-Beach House wordt op zaterdag 2 juli officieel geopend om 10u!

Op zondag 28 augustus verhuizen we onze studio opnieuw naar haar vaste plek.

Valt er iets te beleven aan het Q-Beach House?

't Zal wel zijn!

Bezoek de radiostudio

De Q-dj's maken programma vanuit de grote aangespoelde Q-boot. Je kan de hele zomer lang onze radiostudio bezoeken. Zit Rik Boey in zijn neus te peuteren? Of is Marie Monballiu de hele tijd aan het dansen? Jij zal het gezien hebben, want zo dicht bij de dj's kwam je nog nooit!

Livemuziek

Net als vorig jaar mag je veel livemuziek verwachten aan ons Q-Beach House.

Q-Beach Live

Stroomt muziek door je bloed en wil jij aan ons Q-Beach House optreden? Stel je kandidaat en misschien sta jij binnenkort wel op onze boot met zicht op zee. Meer info vind je hier

Sunset Concert

Ook dit jaar kan je regelmatig genieten van een gratis Sunset Concert op het strand van Oostende. Welke artiesten we dit jaar voor jou in petto hebben en wanneer je ze live aan het werk kan zien, hoor je zeer snel.

Wil je zelf graag de muziek aan het Q-Beach House bepalen?

Dat kan! Tussen 9u en 10u kan jij samen met je collega's mag je immers zélf de muziek kiezen! Wil je je werkplek opfleuren met vrolijke zomerdeuntjes of heb je zelf even een wake-upnummer nodig om fris aan de dag te beginnen? Elke dag tussen 9u-10u draaien we jullie favoriete muziek! Schrijf je dan hieronder in!

Nog meer?

Er is nog veel meer! Houd onze facebookpagina, Twitter, Instagram, Snapchat en onze website in de gaten en maak samen met ons de zomer!

Zijn er nog vragen?

Dan kan je hier onze veelgestelde vragen lezen!