5 Seconds Of Summer, de jonkies van onze Q-World Tour. De Australische popband werd bekend via hun YouTubekanaal waar ze covers brachten van verschillende artiesten. Zoals de cover van Next To You, een single van Chris Brown en Justin Bieber, die al meer dan 2 miljoen keer bekeken werd.Al was een tweet van One Directioner Louis Tomlinson eigenlijk het duwtje in de rug dat 5SOS nodig had. Al was het voorprogramma dat ze bij One Direction mocht verzorgen ook mooi meegenomen, natuurlijk.

In een gigantisch snel tempo veroverde de jongens de wereld. Zo wonnen ze meteen awards voor Best Lyric Video op de VMA's, Best New Artist op AMAs en Song of the Year (ARIAs) voor 'She Looks So Perfect'.


Maar laat ons eerlijk zijn, je bent pas écht wereldberoemd als belangrijke sterren jouw nummers beginnen te coveren. En ja, ook dat gebeurde. Zo bracht Ed Sheeran een prachtige versie van ‘She’s So Perfect’.Gelukkig blijven de jongens steeds met beide voeten op de grond en luisteren ze nog altijd braaf naar de mama. Allemaal samen tandjes poetsen voor het optreden blijft dan ook een belangrijke traditie.