Voor Robbie Williams begon het allemaal met de boysband Take That. Samen met Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald deden ze in de jaren 90 verschillende meisjesharten sneller slaan.Maar het brave boybandleven was niet weggelegd voor de badass Robbie Williams. Hij besloot solo te gaan en te genieten van seks, drugs en rock ’n roll. Zo grapte hij nog: "I am the only man who can say he's been in Take That and at least two members of the Spice Girls."


Maar die solocarrière liep mogelijk nog beter dan succesformule Take That. Heel de wereld ging in 1998 op de knieën voor Angels. Nu nog, jong of oud, iedereen kan de plaat meezingen.In 2000 wint Robbie dan een BRIT Award voor Best British Single. Maar Robbie zou Robbie niet zijn als hij het daar ook bont maak. Zo roept hij Liam Gallagher op het podium voor een gevecht. Liam zou hem de dikke danser van Take That genoemd hebben.Robbie Williams was eigenlijk de Miley Cyrus van zijn tijd. Waar Miley met haar Wrecking Ball voor veel furore zorgde, deed Robbie dat bij zijn videoclip voor Rock-dj. Het grote publiek vond het dansende skelet gigantisch shockerend.Ondertussen heeft Robbie zijn leven gebeterd. Hij maakt nog altijd verschillende hits, verft zijn haar soms roos en durft al wel eens naakt te poseren. Maar hij werd vooral papa. En wat doen papa’s voor hun kindjes: Let It Go uit Frozen zingen!


Alles kan dus bij een optreden van Robbie Williams. Misschien verschijnt hij in Denemarken ook wel in adamskostuum op het podium. Nog een reden om mee te doen met onze Q-World Tour, jij twijfelt nog?