Een nieuwe week, een nieuwe aflevering van Liefde Voor Muziek! Welke topperformances hadden de artiesten deze week in petto? Gingen ze helemaal 'schlagerstijl' nu het de beurt is aan André Hazes zijn songs? Oordeel zelf! 

Samen met Jake Reese tovert Regi ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’ van André Hazes om tot een echte knalplaat. Méér nog, tegen het einde gaat hij helemaal hardstyle! ?
Alles kan in Liefde Voor Muziek! 


Sean koos voor dé grote hit van André Hazes: ‘Leef’. Hij stond te popelen om zich als een echte ‘schlagerzanger’ te kunnen gedragen! "Iedereen in België, all around the world live a little. Het leven is te mooi om het niet te doen!". Wijze woorden van onze Sean! 


De krop in de keel van deze aflevering kreeg je van de versie van ‘Zeg Het Vandaag’ die Peter Van Laet (van Mama's Jasje) bracht. Kan jij het droog houden? 


Wanneer Karen haar versie van ‘Het is Beter Zo’ brengt, wordt André nog meer verliefd op haar stem. En wij ook!  ?


Gene Thomas dompelde ‘Zij Gelooft in Mij’ onder in een Bon Jovi-saus. Volgens André is het de beste versie die hij ooit al gehoord heeft. Een groots en terecht compliment! 


André Hazes brengt met het nummer ‘Als Je Alles Weet’ een eerbetoon aan zijn vader. “Ik zing dit liedje normaal nooit want ik vind het best heftig. Als ik het zing, voel ik het heel erg. Ik vind het echt het allermooiste lied van mijn vader.” Chapeau André!  ?


Volgende week meer Liefde Voor Muziek! ?