Sinds half maart gaan er geen concerten, hoe klein of groot ook, meer door. Maar er is licht aan het einde van de tunnel: Regi kondigt zijn allereerste 'eigen' live concert in het Sportpaleis aan!

Onder het motto 'Kom wat dichterbij', nu al één van de grootste hits van 2020 (en de #1 in onze Favoriete 100) belooft hij een avond vol muziek en muzikale gasten, waaronder al zeker Jake Reese & OT. 

"Net zoals iedereen in onze sector verlang ik naar het moment dat we opnieuw op concerten zorgeloos uit de bol kunnen gaan. Het ligt niet in mijn aard om passief te wachten tot het zover is. De voorbije weken zijn heel druk geweest met Liefde Voor Muziek en de afwerking van mijn nieuwe album 'Vergeet de tijd', waar ik geweldig fier op ben. Maar ik verheug mij op die magische verbindingsmomenten die je enkel op concerten ervaart. Ik kijk met hoop en vertrouwen uit naar de toekomst en ga mijn uiterste best doen om, samen met een hele rits muzikale vrienden, mijn beste concert ooit af te leveren", zegt Regi.


Maarten & Dorothee haalden Regi himself aan de lijn om hem te feliciteren met het goede nieuws! 

Tickets van 22,90 tot 50,90 euro zijn beschikbaar vanaf donderdag 14 mei om 10.00 uur via Sportpaleis.be of Teleticketservice.com.