Taylor Swift wint 3 awards

Taylor Swift. Ze won de awards voor artiest van het jaar, plaat van het jaar voor Shake It Off en beste tekst voor Blank Space. Taylor zegt dat dit succes vooral te danken is aan haar fans. Ze wilt deze dan ook bedanken. Zo zei ze: "More than anything in the world, I just hope that any of the fans watching know how much I adore you ... we've gotten closer and closer with each year, not further apart," Ze bracht tijdens de show ook een nummer met die andere popqueen: Madonna. Check zeker de video hierboven!


Ook Justin Timberlake viel in de prijzen. Hij won de iHeartRadio Innovator Award. Jessie J, Ariana Grande en Nicki Minaj kregen award voor beste samenwerking met Bang Bang. 5SOS kreeg de prijs voor beste fanclub en Calvin Harris won met Summer de beste danceplaat. Hozier viel ook nog eens in de prijzen voor Alternative Rock Song Of The Year met Take Me Church.

From music to comedy to acting, Justin Timberlake is a true innovator.

Posted by NBC on zondag 29 maart 2015

Meghan Trainor, Kelly Clarkson knalden op het podium


Meghan Trainor sets sail in a live performance of her hit "Dear Future Husband" at the iHeartRadio Music Awards.

Posted by NBC on zondag 29 maart 2015

Kelly Clarkson belts out a live performance of her hit "Heartbeat Song" at the iHeartRadio Music Awards!

Posted by NBC on zondag 29 maart 2015

Rihanna brengt nieuw nummer

Het was eventjes stil rond Rihanna maar nu is ze duidelijk volledig terug. Vorige week lanceerde ze de single Bitch Better Have My Money via de dubsmash-app. Of de intro en outro toch althans.
Maar gisteren bracht de zangeres het volledige nummer op de IHeartRadio Music Awards. Filmpje van dat concert zie je hierboven.


Zowel Taylor Swift en 5SOS in de prijzen. Jij maakt nog steeds kans om hen van de eerste rij te zien performen dankzij onze Q-World Tour. Niet twijfelen, gewoon meedoen. Luister naar Q en grijp je kans!