Ann Lemmens stelt elke zaterdagavond tussen 19 - 20u één artiest centraal in Saturday Night Special op Q.
Deze week is dat Rihanna, een korte introductie:

Rihanna had toen ze begon een duidelijk doel voor ogen. Ze moest en zou de Zwarte Madonna worden. The Black Queen Of Pop. In 2008 kwam ze al heel dicht in de buurt, daar mocht ze tijdens de Fashion Rocks Awardshow in New York, het bekende nummer van Madonna Vogue zingen.


Rihanna is de poulain van niemand minder dan Jay- Z. De twee hebben in de loop van haar carrière een paar nummers samengemaakt, zoals deze, Umbrella. Het was geen nummer zonder gevolgen. Want tijdens haar Good Girl Gone Bad Tournee werden paraplu's verboden in de concertzalen. Fans moesten die afgeven aan de ingang. Het was te gevaarlijk, de fans wilden de danspasjes nadoen, er was een te groot gevaar dat ze elkaar zouden verwonden met de paraplu's. Misschien een veilige keuze?


De single waar het voor Rihanna allemaal mee begon: Pon De Replay
In 2004, toen er nog geen sprake was van Rihanna in de showbizzwereld, werd de jonge Robyn Rihanna Fenty, Miss Combermere 2004. De schoonheids- en talentenwedstrijd van haar middelbare school. Ze bracht in de talentenronde het nummer Hero van Mariah Carey en dat klonk 11 jaar geleden zo:


Rihanna met een Belgische touch? Triggerfinger coverde Man Down speciaal voor de Red Bull Soundclash en won:Een geweldig eerbetoon aan één van haar grote idolen, Bob Marley op de Grammy's:


Haar huidige single Bitch Better Have My Money:

We hebben hier enkele DVD's van Rihanna's 777 tour. Wil je er eentje winnen? Doe dan mee met de prijsvraag!