Rihanna & Justin Bieber heb dit weekend in Los Angeles hun fans verrast met een optreden. De twee waren allebei op het verjaardagsfeestje van een gemeenschappelijke vriend in een van de hotste clubs in Los Angeles. Ook Leonardo DiCaprio zou op het feest aanwezig geweest zijn.Justin & Tyga

Justin Bieber sprong in de club 1Oak op het podium en zong zijn nummer What Do You Mean? Omdat de vooral 20-jarige bezoekers duidelijk enthousiast waren, volgde nog een livenummer van Bieber met Tyga. "Wie had er ooit gedacht dat hij of zij Justin Bieber goed zou vinden?" vroeg Justin aan het publiek.

Rihanna karaoke

Rihanna, die vorige week haar nieuwe album ANTI lanceerde, verraste haar fans dan weer door karaoke te zingen. De zangeres kwam in het Wildheart Motel haar steun betuigen aan collegamuzikant Miguel voor zijn Grammy-nominatie. RiRi graap de microfoon en bracht coverde met Miguel het nummer My Girl van The Temptations.Even later waagde Rihanna zich nog aan een cover van Not Gon' Cry van Mary J. Blige.Wil jij Rihanna & Justin Bieber live aan het werk zien?
Luister en ga mee op Q-World Tour!