Rihanna is een grote voetbalfan en dat zullen ze op de sociale media geweten hebben. Al sinds het begin van het WK volgt de zangeres het voetbal op de voet en ze liet ons regelmatig weten voor wie ze supporterde door een foto van haar te posten in een sexy badpak in de landskleuren. De finale Duitsland-Argentinië wou de party queen voor geen geld missen en RiRi reisde naar Rio De Janeiro om er zelf te proeven van de WK-gekte. Op haar manier dan, met véél Budweiser-bier.

Gekleed in een Duits voetbalshirt supporterde Rihanna gisteren uitbundig voor de Mannschaft. Toen Mario Götze dan eindelijk het verlossende doelpunt scoorde, ging haar shirt vrolijk omhoog. Na de wedstrijd ging Rihanna maar al te graag met de Duitse winnaars op de foto, met een speciale vermelding voor Supermario.

Rihanna kon tijdens haar verblijf in Rio heel wat zaken van haar bucket list schrappen: ze ontmoette in Brazilië de voetballegende Pélé en ze mocht de wereldbeker vasthouden en kussen. Kan best wel tellen, vinden wij!