The Graham Norton Show, één van de bekendste Britse talkshows, is dit weekend weer van start gegaan en had een goed gevulde zetel om het nieuwe seizoen mee te starten.

Acteur Daniel Radcliffe, Anna Kendrick, Justin Timberlake én Robbie Williams kwamen aan bod. En vooral die laatste maakte een blijvende indruk.

Graham vroeg Robbie namelijk wat het meest speciale was dat een fan hem ooit gegeven had. Over het antwoord hoefde Robbie niet lang na te denken: "Herpes".

Maar dat was niet het enige bizarre verhaal dat Robbie te vertellen had over zijn fans! Zo heeft ooit een schoonmaakster in een kasteel, dat hij huurde, hem 's ochtends wat 'handenarbeid' aangeboden. Een aanbod waar de zanger in die tijd graag op in ging. Achteraf bleek dat het kasteel helemaal geen schoonmaaksters had en besefte Robbie zich dat dit een fan was die zich er voordeed als één.

En ook nog muzikaal nieuws uit het interview, Robbie gaat namelijk weer touren! In november komt zijn nieuwe album uit en dit gaat in 2017 gepaard met een tour. De data voor deze tour zullen later nog bekend worden gemaakt!

Je kan de Graham Norton Show vanaf 9 oktober iedere zondag bekijken om 23u10 op Q2!