Vanaf 7 maart knallen de 500 beste platen uit de 90's weer door je speakers in de Top 500 van de 90's. Stemmen voor je favorieten kan nog steeds, dus doe het (onderaan deze pagina) voor het te laat is.

Scheurende gitaarriffs, zotte drumsolo's en het wildste backstage-leven dat je je maar kan inbeelden: de 90's stonden ook bekend voor de heerlijke rock-muziek die in die tijd werd gemaakt. Misschien denk je wel vrijwel meteen aan de Thun - der uit AC/DC - Thunderstruck! Of misschien de in your he - ad, in you he - ad van The Cranberries - Zombie?Of ben je eerder voor de rustige rock-platen die plots ontploffen? Dan ga je waarschijnlijk helemaal los op Radiohead - Creep of Anouk - Nobody's Wife.Maar als er zeker één Rock-nummer uit de 90's is waar we allemaal spontaan bij meezingen en onlosmakelijk verbinden met de intro van die ene serie daar, dan is het wel The Rembrandts - I'll Be There For You.


Test je kennis van de 90's

Wat weet jij nog van de 90's? Doe de 90's-test.

Stem mee op de top 500 van de 90's

Wie moet van jou bovenaan de Top 500 van de 90's staan? Welke nummer stuurt jou meteen op een trip down memory lane? Stem hieronder jouw favorieten in de Top 500 van de 90's.