Schrijf het in je agenda met een grote rode bol: Rode Neuzen Dag komt terug op 29 november 2019! 

Voor alle jongeren

Vorige jaren focuste Rode Neuzen Dag zich op jongeren die kampen met mentale problemen. In Vlaanderen zijn dat 1 op de 5 jongeren. Dit jaar pakken we het samen met VTM & Belfius groter en breder aan!

Dit jaar gaan we 5 op 5 jongeren ondersteunen want elke jongere kan onze steun gebruiken. We zien namelijk uit een nieuw iVOX-onderzoek dat mentale problemen heel vaak samenhangen met fysieke en sociale onzekerheden. We willen alle jongeren weerbaarder maken, op de plek waar ze het meeste van hun tijd doorbrengen: op school.

Wordt jouw school een Rode Neuzen School?

We willen dit jaar van zoveel mogelijk scholen in Vlaanderen een Rode Neuzen School maken! Dat is een school die zich extra wil inzetten voor die weerbaarheid van haar leerlingen. Wij gaan je daarbij helpen, samen met heel Vlaanderen. Zeg het dus zeker straks op je eigen school. Zeg het tegen de school van je kinderen. of van je petekind, die van je broer of zus. 

Zeg hen dat ze hun school zo snel mogelijk moeten registreren via de website van Rode Neuzen Dag!

Als dat allemaal gebeurd is, gaan we van Rode Neuzen Dag zelf een gigantisch feest maken in al die Rode Neuzen Scholen in heel Vlaanderen!