Hallo allemaal,

Ik ga uit mijn kot komen! En dat dankzij Axel Daeseleire. Het scheelde geen haar of hij was er nu niet meer en daarom wou Axel heel graag de mensen bedanken die zijn leven hebben gered. Maar #AllesKomtGoed, en dat is ook hier het geval! 

Hij schakelde Inge, Wim & mezelf in om het personeel van het Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen te trakteren op een intiem concertje van The Starlings. Dat moment was zó pakkend. Een "dankjewel" is nochtans een kleine moeite, maar wel één met ontzettend veel betekenis. 

Daarom ben ik op zoek naar mensen die heftig hebben afgezien in deze coronacrisis. Samen met jou wil ik jouw 'superheld' gaan bedanken, gewoon omdat hij/zij het verdient. Lag jij, net als Axel, afgezonderd in het ziekenhuis, terwijl je familie voor je huisdier zorgde? Of moest jij noodgedwongen jouw winkel sluiten en kreeg je hulp uit onverwachte hoek? Misschien ben jij zelf wel een verpleegster die altijd kon rekenen op de buurvrouw voor de was en de boodschappen? 

Als jij zo een prachtig verhaal hebt, zou het toch zonde zijn om dat niet te delen met de wereld? Laat hieronder je naam, nummer én verhaal achter en wie weet, neem ik binnenkort contact op met jou!

Onthou altijd: #AllesKomtGoed

Groeten, Sam