De voorlaatste aflevering van Liefde Voor Muziek 2020 is een feit. De laatste artiest was aan de beurt om zijn songs uit te lenen aan de anderen: onze eigenste Sean Dhondt! ?

Als je weet dat The Starlings aan de beurt zijn, haal je maar best je zakdoeken al boven. Week na week ontroerden ze heel Vlaanderen met hun covers en ook deze keer is het raak: ze zorgden voor een onversneden kippenvelmoment waarbij Sean het niet droog kon houden. Een diepe buiging voor hun cover van 'And We Keep Waiting' van Manoeuvres


Wie Sean Dhondt en muziek zegt, zegt Nailpin. Dat was de band waarmee hij als frontman tijdens de 00's hits scoorde zoals 'They Don’t Know'. Verwacht geen punkrock-versie zoals toen, want Regi nam het nummer onder handen met het zeemzoete stemmetje van OT


Enkele jaren geleden schreef Sean het nummer 'My Love', voor zijn vrouw en grote liefde Allison. André Hazes durfde het aan om dé radiohit van Manoeuvres in een Nederlands jasje te steken! 


Gene Thomas koos ook een nummer van Nailpin: 'The Ending', uit hun symbolische laatste plaat. “Ik heb er iets helemaal anders van gemaakt”, kondigde hij aan.


Aan het einde van de aflevering is het aan Sean zelf om een zelfgekozen nummer te brengen. "Als klein mannetje stond ik altijd voor de tv mee te dansen met de soundtrack: When The Going Gets Tough van Billy Ocean.” Even terug naar zijn kindertijd!


Daarmee komt er een einde aan Liefde Voor Muziek 2020. De hoogtepunten herbeleven? Dat kan in de laatste aflevering, volgende week op VTM!