Je hebt er waarschijnlijk wel al eens van gehoord: artiesten willen de gekste dingen als ze komen optreden. Wat moet je in huis halen als bijvoorbeeld Taylor Swift langskomt? We hebben er een aantal op een rijtje gezet!

Taylor Swift

De rider van Taylor Swift ziet er uit als de perfecte vrijdagavond: ijs, energiedrankjes en Corona. Je vraagt je af hoe ze zo slank blijft…

One Direction

De jongens van One Direction vragen niet heel veel: met genoeg worsten en Yorkshire thee zijn zij al tevreden.

Katy Perry

Nee, het is geen pagina uit een woonmagazine, het is de rider van Katy Perry. Ze wil twee crèmekleurige designstoelen, een koffietafel, staanlampen en een koelkast met een glazen deur. En of dat nog niet genoeg is, wil ze witte en paarse hortensia's en roze en witte rozen.

Justin Bieber

Naast fruit en thee wil Bieber ook drie pakken sokken en vier pakken witte t-shirts in verschillende formaten. Wat zou hij daar mee doen?

Britney Spears

Toen Britney op tour was in London wilde ze echte authentieke fish-and-chips, een Cheeseburger zonder de broodjes (koolhydraten natuurlijk) en een ingelijste foto van prinses Diana. Oh, en ze wilde absoluut geen telefoon, als ze die wel zou horen kregen ze een boete van 5.000 euro!