Volgend jaar bestaan de Spice Girls 20 jaar en dat vieren de (intussen) vrouwen met een grote wereldtournee. De grote afwezige op het feestje wordt Posh. Zij heeft het te druk met haar kledinglijn, maar ze wenst haar collega's veel succes.


#TBT love my Spice Girls x vb

Een foto die is geplaatst door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Girl Power!

In 2016 is het 20 jaar geleden dat Wannabe uitkwam en de Spice Girls de wereld veroverden.

Met hun Girl Power scoorden Ginger, Posh, Baby, Scary en Sporty 9 nummer één hits, verkochten ze 75 miljoen platen en werden ze de snelst verkopende Britse artiest sinds de Beatles.

In 1998 kwam er een einde aan het verhaal voor Geri Halliwell. De meisjes gingen nog een tijdje door met vier maar in 2001 viel het doek volledig voor de Spice Girls.

Olympische reünie

De vijf kwamen nog een keertje samen voor de Olympische Spelen in Londen en probeerden er een vervolg aan te breien met een tournee. Die tour eindigde vroeger dan verwacht "vanwege familie en persoonlijke verplichtingen".

Kassa kassa

Maar de vraag naar een reünie van Ginger, Posh, Baby, Scary en Sporty blijft groot. Daarom beslissen vier van de vijf de dames nu om opnieuw te touren. De twintigste verjaardag van hun debuut is een mooie aanleiding.

De vier zouden elk zo'n 10 miljoen pond aan de reünie verdienen.

Foto: Featureflash / Shutterstock.com