De tweede aflevering van The Voice bracht opnieuw heel wat hoogtepunten met zich mee.

En die verzamelen wij hier graag voor jou!

De afgelopen jaren kreeg Bonni een flinke boost aan zelfvertrouwen, daarom besliste hij om eindelijk eens mee te doen aan The Voice! Met een bang hartje verslaat hij de zenuwen en weet heel de studio te bekoren met z'n fragiele stem. 

Nabil is 51 jaar en komt uit Tunesië, maar is omwille van de aanslagen naar België afgezakt samen met zijn familie. Met de Arabische song Nour El Ain van Amr Diab jaagt hij de ambiance meteen de hoogte in! Maar draaien de coaches ook voor hem? 

Dieter zingt in z'n vrije tijd bij de groep Houston's Problem, samen met collega-talent Dries. Hij zorgt voor een stevige dosis rock'n roll met 'Good Grief' in de versie van Rag 'n Bone Man. Chapeau! 

Samen met boezemvriend Dieter staat Dries fier als een gieter achter de microfoon van Houston's Problem, een rockgroep. Tijdens zijn auditie brengt hij een rockplaat van jewelste, namelijk 'Wanted Dead or Alive' van Bon Jovi. Zullen de coaches deze kerel een plaats geven in hun team?

Na jarenlang vanuit Indië The Voice te bekijken, besloot Tomi zich eindelijk in te schrijven. Hij palmt het podium volledig in met 'A Change Is Gonna Come' van Sam Cook. Maar zijn de coaches fan van deze wereldreiziger en z'n stem?