10 jaar geleden liet Susan Boyle alle monden openvallen toen ze auditie deed voor 'Britain's Got Talent', nu doet ze dat opnieuw in ‘America’s Got Talent: The Champions’. De Schotse zangeres kreeg meteen een Golden Buzzer van een laaiend enthousiaste jury.

‘I Dreamed A Dream’, dat nummer zong Susan tien jaar geleden toen ze als nobele onbekende deelnam aan ‘Britain’s Got Talent’. Het publiek en de jury lachten een beetje met haar toen ze op het podium kwam. Eens ze begon te zingen, veranderde dat volledig. Iedereen was stomverbaasd en het publiek ging uit zijn dak. Susan werd tweede.

Nu neemt ze deel aan ‘America’s Got Talent: The Champions’,  waarin voormalige winnaars en finalisten uit diverse landen het tegen elkaar opnemen. Susan zong ‘Wild Horses’ van The Rolling Stones en kreeg felicitaties van de jury en de ‘golden buzzer’ van een dolenthousiaste Mel B, waardoor ze rechtstreeks geplaatst is voor de finale. “Deze vrouw is een legende”, klonk het over Susan. “Het is een absolute eer en een genot om hier naar jou te zitten luisteren, naar die engelachtige stem van jou.”